PVC Visgraat

Een PVC visgraat vloer kiezen

PVC visgraat vloeren zijn er in diverse merken, maten, kleuren en slijtlagen. In principe kan elke lijm pvc vloer in visgraat gelegd worden, alleen zijn veel stroken daar echt te groot voor. In onze collectie bieden o.a. de merken Douwes Dekker, Mflor, Gerflor en Sensation echte PVC visgraat vloeren aan in reguliere visgraat plank formaten, zodat u de look krijgt van een echte eiken hout visgraat vloer. Ook zijn alle PVC visgraat vloeren te leggen met een band en bies voor een klassieke visgraat look. Het visgraat legpatroon wordt al eeuwenlang gehanteerd, en geeft uw vloer direct een klassieke, authentieke uitstraling. Deze uitstraling kunt u ook bereiken met lijm PVC stroken. Zo heeft u de klassieke uitstraling van een eiken visgraat parket, maar alle voordelen van het moderne lijm PVC.

De voordelen van een PVC vloer

Een visgraat vloer van pvc is niet van echt te onderscheiden. Zo heeft u alle karakteristieke eigenschappen van een eiken houten visgraat vloer en alle voordelen van een PVC vloer. In onze showroom hebben we visgraat als voorbeeld gelegd, hier kunt u zelf het effect van een PVC visgraat vloer ervaren.

Hier nog even de voordelen van een pvc visgraat vloer:

* Natuurlijke uitstraling, niet van echte te onderscheiden,
* Laag loopgeluid,
* Onderhoudsarm,
* Geschikt voor vochtige ruimtes,
* Zeer geschikt voor vloerverwarming en -koeling,
* Voelt warm aan.

Een PVC vloer in visgraat leggen

Het leggen van een pvc vloer in visgraat is echt vakwerk. VISGRAATXL gebruikt hier leggers voor die veel ervaring hebben met het leggen van pvc vloeren in visgraat. Wij raden u ook af om een lijm pvc vloer zelf te leggen en in het bijzonder een lijm pvc vloer in visgraat zelf te leggen. Geen paniek, onze m2 prijzen zijn bijna altijd all-in tarieven. Dit betekent inclusief; egaliseren, leggen en het legmateriaal zoals egaline, lijm etc. Zo hoeft u zich niet druk te maken over het resultaat. De legservice van VISGRAATXL kunt u inschakelen bij elke vloer.